dECharon
Communicatieadvies, teksten, projectorganisatie


Adres:

Telefoon:
Fax:
E-mail:
Internet:

Admiralengracht 123E
1057 ET Amsterdam
020 - 679 71 90 / 06 - 24 61 50 04
-
info@decharon.nl
www.decharon.nl


Over de onderneming

dECharon communicatie is een bureau voor communicatieadvies en teksten met een specialisme op het gebied van cultuur, beeldende kunst, architectuur en vormgeving.
Volgens dECharon communicatie opent heldere tekst en eerlijke, krachtige communicatie de weg naar begrip en kennis. dECharon communicatie wil het hart raken, inspireren, zeggen waar het op staat. Daarbij staat steeds een belangrijk doel voor ogen: zorgdragen voor een resultaat dat beklijft en verder reikt dan één enkele blik.


Opdrachtgevers

Communicatieadvies:
Fonds voor Podiumprogrammering & Marketing FPPM, Gemeente Haarlem, Gemeente Utrecht, Premsela Stichting voor Nederlandse Vormgeving, Staatsbosbeheer, Stichting Internationale Culturele Activiteiten (SICA), Stichting Utrecht Biennale
Teksten:
Architectenbureau Atelier Zeinstra van der Pol, Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunst FAPK, Gemeente Utrecht, GreenWish, Ouders Online, Staatsbosbeheer, Uitgeverij The House of Books, Virtueel Platform, Woonzorg Nederland / Zorgcentrum Schoterhof / SME MilieuAdviseurs/ GreenWish


Over de ondernemer

Esther de Charon de Saint Germain dECharon communicatie is het bureau van Esther de Charon de Saint Germain. Met ruim 15 jaar ervaring kent zij de vele kanten van het communicatievak.

Al tijdens haar studie kunstgeschiedenis en Culturele Studies organiseerde zij evenementen en tentoonstellingen. Ze was zowel initiator, als bedenker en uitvoerder van de communicatie en PR. Dat kon ook niet anders. Zonder goede communicatie kwam er geen hond naar haar tentoonstellingen. Zonder teksten begreep niemand de achtergrond van de werken. En zonder project-organisatie was er eenvoudigweg geen kunstwerk te zien. Uiteindelijk fascineerde de communicatiekant haar zo dat zij er haar beroep van maakte.